Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kevin Hofland stuurt aan op vertrek bij PSV


11 december 2003 - Volgens NOS Teletekst stuurt PSV-verdediger Kevin Hofland aan op een vertrek bij zijn huldige club PSV. De 24-jarige Hofland heeft zijn werkgever laten weten geen heil meer te zien in een langer verblijf bij PSV. Hofland heeft sinds hij is hersteld van een langdurige blessure geen basisplek kunnen afdwingen bij PSV. Trainer Guus Hiddink geeft de voorkeur aan Wilfred Bouma die de nieuwe leider achterin bij PSV is.

Hiddink speelt liever niet met twee linkspoten achterin het centrum, Hofland lijkt hier de dupe van te worden. Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van de zesvoudig international, is inmiddels op zoek naar een nieuwe club. "Er zijn wat contacten", stelde Oosterveer. "Maar er hebben zich vooralsnog geen clubs gemeld bij PSV." (www.psvzone.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!