Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Valencia eenvoudig door naar derde ronde UEFA Cup


11 december 2003 - Al in een eerder bericht werd bekend gemaakt dat PSV geplaatst zou zijn voor de derde ronde van de UEFA Cup. Echter nog niet alle teams in de UEFA Cup waren bekend. Vandaag werd namelijk nog het duel Maccabi Haifa - Valencia op Het Kasteel in Rotterdam gespeeld. In Spanje eindigde het tweede ronde UEFA Cup duel nog in 0-0 en zat dus mogelijk een verrassing in. Valencia won vandaag echter vrij makkelijk met 4-0.


Na elf minuten opende Miguel Angel Ferrer de score voor de Spaanse ploeg. Ruim tien minuten later was het Ruben Baraja die de 2-0 voor Valencia maakte, dit was ook de ruststand. David Albelda en Miguel Angel Angulo scoorde in de blessuretijd van de tweede helft de 3-0 en 4-0.

Valencia dus door naar de derde ronde van de UEFA Cup. De ploeg is nu de zestiende geplaatste ploeg in de derde ronde. Vanwege het doorgaan zakt Spartak Moskou naar een ongeplaatste status, wat natuurlijk weer interessant is voor PSV. Morgen is de loting en weten we meer.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!