Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moussa Dembele langer bij AZ


23 februari 2007 - Moussa Dembele heeft een nieuw en verbeterd contract getekend bij AZ. De aanvaller staat nu zeker tot en met de zomer van 2011 onder contract in Alkmaar. "En daar zijn we heel erg blij mee. Moussa is één van de grootste talenten in Nederland, mooi dat hij langer wil blijven", aldus directeur voetbalzaken Marcel Brands op de website van AZ.


De negentienjarige aanvaller werd afgelopen zomer door AZ overgenomen van Willem II, daarmee troefde de club de traditionele top drie af. Inmiddels speelde Dembele 24 competitieduels voor AZ en maakte de speler ook al zijn debuut voor het Belgische nationale team.

Louis van Gaal op AZ.nl: "In Belgie is dit groot nieuws, maar bij AZ ook. Moussa is nog jong, maar heeft dit seizoen toch al heel veel gespeeld. Meer dan hij zelf gedacht had. Hij is een belangrijke speler voor AZ en past hier ook goed bij de club. AZ is een familiaire club en dat past bij hem."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!