Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV kan Besiktas loten in derde ronde UEFA Cup


12 december 2003 - UEFA Cup of niet. PSV kan mogelijk een tegenstander van formaat loten in de derde ronde van de UEFA Cup. Vanmorgen maakte de UEFA de vier groepen bekend waarover de in totaal 32 clubs zijn verdeeld. Elke groep heeft vier geplaatste en vier ongeplaatste teams. PSV behoort tot groep 2 en kan loten tegen Besiktas, Perugia, Teplice en Groclin Grodzisk.


Mogelijk is Besiktas dus de volgende opponent van PSV. De ploeg staat bovenaan in Turkije en zal zowel in Istanbul als mogelijk Eindhoven gesteund worden door vele uitzinnige Turken. Perugia is van een minder kaliber maar is en blijft een Italiaanse ploeg. De club staat momenteel op een zestiende plaats in de Serie A. Voormalig Roda JC doelman Zeljko Kalac is een van de selectiespelers. Als laatste de 'Oost-Blok' clubs Teplice en Groclin Grdzisk. Beide angstgegners van West-Europese clubs. Teplice schakelde in de voorbijgaande rondes Kaiserlautern en Feyenoord uit, Hertha BSC en Manchester City gingen bij Groclin voor de bijl. Echter Feyenoord was tegen Teplice niet in goede doen en PSV moet eenvoudig kunnen winnen van de Tsjechen. Enkel tegen Besiktas lijken de kansen fifty-fifty te zijn, tegen de andere clubs zal PSV om moeten gaan met een favorietenrol. Om 13.00 is de loting.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!