Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

John Heitinga langer bij Ajax


27 februari 2007 - John Heitinga heeft zoals verwacht zijn nog tot de zomer van 2008 doorlopende contract verlengd. De verdediger staat nu zeker tot en met de zomer van 2011 onder contract bij Ajax. De 23 jarige Heitinga op de website van Ajax: "Ik voetbal al vanaf mijn zevende bij Ajax, voel me een jongen van de club"

,,Ik kan me bij Ajax nog verder ontwikkelen, nog verder doorgroeien’’, aldus Heitinga op Ajax.nl. ,,Prijzen pakken met Ajax is mijn doel voor de komende jaren. Ik heb een goed gevoel bij deze technische staf en selectie. Het is nog geen tijd om de stap te maken naar het buitenland.’’

Heitinga speelde inmiddels 112 competitieduels voor Ajax waarin hij 11 keer tot scoren kwam. Daarnaast speelde Heitinga al 24 interlands voor het Nederlands Elftal. Heitinga is van origine een verdediger, dit seizoen wordt de speler door Henk ten Cate echter ook veelvuldig gebruikt als controlerende middenvelder.

Wed nu 15 euro gratis met VoetbalPlus.nl en Unibet op Willem II - Ajax. Wed 15 euro GRATIS

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!