Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk effectiever dan Roda JC


28 februari 2007 - RKC Waalwijk heeft met veel pijn en moeite de halve finales van het bekertoernooi bereikt. In het eigen Mandemakers toernooi werd met 1-0 gewonnen van Roda JC. Al na zes minuten spelen kwam RKC Waalwijk op voorsprong en kwam daarna eigenlijk constant onder druk van Roda JC maar bleef op de been.


Pa-Modou Kah ging na ruim zes minuten spelen opzichtig in de fout. De boomlange verdediger van Roda JC schoof de bal zonder enige vorm van druk in de voeten van Ricky van den Bergh. De aanvaller controleerde de bal en schoot hierop al snel de 1-0 binnen.

Roda JC ging direct op zoek naar de gelijkmaker, door keeperswerk van Lemmens bleef RKC Waalwijk echter op de been. RKC Waalwijk werd steeds verder teruggedrukt, Roda JC moest echter ook waken voor de counter met de snelle Luwanm Garcia in de gelederen bij RKC.

Ook in de tweede helft was er eenzelfde wedstrijdbeeld. Roda JC viel nadrukkelijk aan en verdiende eigenlijk een gelijkmaker, zo was Adil Ramzi een aantal malen dichtbij. Willem II doelman Erwin Lemmens hield zijn elftal opnieuw aan de been met een aantal puike reddingen. Ook Kah was dichtbij de gelijkmaker waarmee hij zijn eerdere fout goed kon maken.

Gescoord werd er dus niet meer in Waalwijk. RKC Waalwijk had het deze ronde opnieuw moeilijk, eerder werd na een verlenging pas gewonnen van Feyenoord (thuis) en Sparta (uit). Nu stond men opnieuw onder druk maar wist men in negentig minuten de overwinning binnen te halen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!