Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Ouden wordt een Superboer


3 juli 2003 - Geert den Ouden zal zo goed als zeker aankomend weekend door De Graafschap worden gepresenteerd als de opvolger van Hans van de Haar. Den Ouden zit zonder club nadat de aanvaller een nieuwe aanbieding van RBC Roosendaal afwees zodoende is de aanvaller transfervrij.

Den Ouden heeft een mondeling akkoord bereikt met De Graafschap hoofdscout John van der Brom op Aruba. De 26 jarige aanvaller speelde de afgelopen twee seizoenen voor RBC Roosendaal, daar voor kwam de aanvaller uit voor Excelsior. Den Ouden werd het afgelopen seizoen clubtopscorer van RBC Roosendaal enstond ook in de belangstelling van FC Twente en FC Zwolle.

De Graafschap wil daarnaast ook Iwan Redan vastleggen. De Superboeren zijn het al eens met RKC Waalwijk maar moet wachten op Redan. De aanvaller viert op dit moment nog vakantie in Suriname. Het is onbekend of het gaat om een transfer of een verhuur. Daarnaast is De Graafschap nog altijd op zoek naar een extra doelman. De fans hebben er in ieder geval veel vertrouwen in, inmiddels zijn al meer dan 5200 seizoenskaarten verkocht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!