Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord geeft toelichting op transferzaken


3 juli 2003 - Feyenoord heeft vanmiddag een uitgebreide toelichting gegeven over de transferzaken van de Rotterdamse club. Zo is er onder meer ingegaan op de toekomst van Pierre van Hooijdonk, Brett Emerton en Bonaventura Kalou maar ook over een nieuwe linksback.


Feyenoord heeft zoals bekend overeenstemming bereikt met Auxerre over Kalou. De Franse ploeg is al meerdere malen om de tafel gegaan met Kalou's zaakwaarnemer Rodger Linse. Tot nu is er nog geen overeenstemming bereikt over een contract. Wanneer het zondag niet rond is, zal Kalou maandag gewoon aanwezig zijn op de training. Het broertje van Kalou, Salomon, maakt als enige de overstap vanuit de jeugd. Van Marwijk is zeer gecharmeerd van de jonge Kalou en het lijkt er op dat de aanvaller zijn broer kan gaan opvolgen.

De Rotterdamse club heeft Steve Olfers en Patrick Mtiliga aangeboden aan RKC Waalwijk in ruil voor Peter van de Berg die de defensieve problemen moet gaan oplossen. ‘Ook in dit geval verwachten we dat er dit weekeinde een ei zal worden gelegd’ Aldus manager Jan D. Swart. Met Willem II is men momenteel in onderhandeling over de verhuur van Glenn Loovens.

Feyenoord wil aanstaande maandag ook een nieuwe linksback verwelkomen. Er zijn gesprekken met drie linksbacks, waaronder Pascal Bosschaart. De overige twee zijn buitenlanders. ‘De nood bij FC Utrecht is sinds de hulp van de gemeente niet zo hoog meer, kennelijk. Dat leiden we af aan het vasthouden aan de hoge vraagprijs die is gebaseerd op een clausule in zijn contract dat werd afgesloten toen er bij Utrecht werd gedacht dat die prijs in de markt wel haalbaar zou zijn. Daartegen is van onze zijde nee is gezegd' Nogmaals Jan. D Swart op Feyenoord.nl

Heerenveen was in de markt voor Johan Elmander evenals enkele andere teams. Men wilde Elmander enkel huren en dus niet van Feyenoord overnemen. Zodoende meldt ook Elmander zich aanstaande maandag gewoon op de eerste training van het nieuwe seizoen. Ook Pierre van Hooijdonk wordt hiet verwacht, er heeft zich namelijk nog geen enkele club officieel gemeld bij Feyenoord.

De kans dat Emerton nog bij Feyenoord speelt, wordt met de dag kleiner. Er worden gesprekken gevoerd met drie Engelse clubs, Newcastle United is inmiddels al afgehaakt. De onlangs tot beste speler van Oceanië verkozen speler heeft nog een contract tot volgend jaar zomer. Waarschijnlijk behoort Middlesbrough tot een van die drie clubs.

De nieuwe shirts van Feyenoord zijn vanaf nu te koop in de VoetbalPlus.nl webshop. Neem dus snel een kijkje in de VoetbalPlus.nl webshop waar ook vele andere artikelen van Feyenoord te koop zijn. De VoetbalPlus.nl Webshop.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!