Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal zet Maaskant op non-actief


26 maart 2007 - Het bestuur van RBC Roosendaal heeft besloten Robert Maaskant per onmiddelijke ingang op non-actief te stellen. RBC Roosendaal wist de afgelopen zeven competitiewedstrijden niet te winnen en is daarmee afgehaakt voor de zo gewenste titel in de Jupiler League. RBC Roosendaal heeft het vertrouwen in Maaskant dan ook opgezegd, Rob Meppelink neemt de taken voorlopig waar.


Rob Meppelink was tot voor kort manager voetbalzaken van RBC Roosendaal. De 41 jarige Meppelink maakt het seizoen in ieder geval af en zal ook komend twee seizoenen de trainer van RBC Roosendaal zijn. Meppelink zal zijn werkzaamheden als trainer combineren met die van manager voetbalzaken waardoor hij als een soort 'Engelse' manager werkt.

RBC Roosendaal was dit seizoen de grote favoriet voor de titel. Lange tijd ging het ook aan kop aan de Jupiler League. Na de winterstop ging het echter helemaal mis. Sinds begin februari werd het geen wedstrijd meer gewonnen. De Graafschap wist RBC Roosendaal te achterhalen en inmiddels op veertien punten achterstand te zetten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!