Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Negental ADO Den Haag ten onder in Rotterdam


1 april 2007 - ADO Den Haag lijkt nu toch echt wel kansloos om rechtstreekse degradatie nog te onlopen. Op bezoek bij nummer vijftien Excelsior werd vanmiddag met 3-1 verloren. Met nog vier wedstrijden te gaan is het verschil tussen ADO Den Haag en nummer zeventien RKC Waalwijk maar liefst zes punten.

Excelsior was vandaag simpelweg sterker als ADO Den Haag. Het elftal van Ton Lokhoff lijkt mogelijk zelfs de playoffs te gaan ontlopen en kan zich rechtstreeks handhaven.

Na tien minuten spelen opende Jarda Simr namens Excelsior de score, nog voor rust kwamen de Kralingers op 2-0 door een goal van Roijer. Tussendoor was ADO Den Haag al met tien man komen te staan na een vroege rode kaart van El Moussaoui. Drie minuten in de tweede helft werd het tiental van ADO Den Haag zelfs een negental door een tweede gele kaart voor Ferrie Bodde, daarmee leek het duel helemaal gelopen.

Excelsior kwam zelfs op 3-0 door een treffer van Guijo-Velasco. ADO Den Haag wist na ruim een uur nog iets terug te doen via clubtopscorer Santi Kolk maar daar bleef het dan ook bij. ADO Den Haag lijkt nu toch echt komend seizoen met een nieuw stadion in de Eerste Divisie te gaan spelen.

Na een uur spelen werden de zorgen van ADO Den Haag alleen nog maar groter

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!