Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tottenham Hotspur bekeek Theo Janssen'


2 april 2007 - Een afvaardiging van Tottenham Hotspur was gister aanwezig bij het competitieduel tussen Vitesse en Feyenoord (0-1) in het Gelredome. Volgens De Gelderlander was de Engelse club van Martin Jol aanwezig om Theo Janssen te bekijken. Janssen maakte gisteren na vijf weken blessureleed weer zijn rentree in het elftal van Vitesse.


"Tottenham Hotspur is een mooie club. Ik heb altijd gezegd dat ik best eens ergens anders wil spelen, als er een mooie club komt", aldus de 25-jarige Janssen in De Gelderlander. "Zolang er niets concreet is, heeft het geen zin je ermee bezig te houden. Dat doe ik dus ook niet. Ik vind het veel belangrijker dat ik na vijf weken weer een volledige wedstrijd heb gespeeld."

Thoe Janssen verlengde eerder dit seizoen nog zijn contract bij Vitesse tot en met de zomer van 2009.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!