Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Berry Powel blijft bij De Graafschap


7 mei 2007 - Berry Powel speelt ook komend seizoen voor De Graafschap. Lang werd aangenomen dat er een club zou komen die de gelimiteerde transfersom in het contract tussen Powel en De Graafschap zou ophoesten. Nu zijn beide partijen het eens geworden over een nieuw contract tot en met de zomer van 2009. Powel werd dit seizoen met 29 goals topscorer in de Jupiler League.


De 27 jarige Powel tekende vanmiddag een contract tot en met de zomer van 2009, De Graafschap heeft een optie voor nog eens een seizoen. Eerder speelde Powel voor FC Den Bosch en het Engelse Millwall.

Lange tijd werd verwacht dat Powel De Graafschap komend zomer zou verlaten. Eerder vertrok al wel Jhon van Beukering naar NEC, Powel speelt komend seizoen dus gewoon met De Graafschap in de Eredivisie en dat is een grote opsteker.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!