Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior legt Tjeerd Korf vast


8 mei 2007 - Excelsior heeft zich zoals verwacht voor komend seizoen versterkt met Tjeerd Korf. De 23 jarige aanvaller komt transfervrij over van FC Zwolle waar hij een aflopend contract had. Excelsior contracteerde de aanvaller voor twee seizoenen. Daarnaast contracteerde Excelsior ook doelman Lex van Haeften die afkomstig is van de amateurs van Nieuwerkerk.

Korf is al jarenlang een vaste waarde in het elftal van Zwolle. In de afgelopen vijf seizoenen kwam Korf 126 competitieduels in actie voor Zwolle, daarnaast haalde hij zelfs Jong Oranje. Nu krijgt Korf de kans zich te bewijzen bij Excelsior, al is het nog niet duidelijk op welk podium. Excelsior moet als nummer zestien van de Eredivisie namelijk aantreden in de playoffs voor promotie/degradatie.

Ondertussen contracteerde Excelsior ook de negentienjarige doelman Lex van Haeften. De keeper is afkomstig van de amateurs van Nieuwerkerk en stond in de belangstelling van een aantal andere profclubs. Waarschijnlijk wordt Van Haeften tweede of derde doelman van de Kralingers. Excelsior heeft in ieder geval vertrouwen in de doelman getuige een contract van drie seizoenen met een optie op een vierde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!