Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Redan kan al weer vertrekken bij Cardiff City


9 mei 2007 - Iwan Redan moet al weer op zoek naar een nieuwe club. De aanvaller werd begin januari door Cardiff City gehuurd van Willem II maar de club besloot de optie tot koop niet te lichten. De 26 jarige aanvaller kwam slechts tweemaal als invaller in het veld, daarnaast zat Redan voornamelijk op de tribune.


"Volgens de manager (Dave Jones, red) past mijn speelstijl beter in het Premiership dan op het tweede niveau, waar vooral op strijd gespeeld wordt”, aldus Redan in het Algemeen Dagblad.

Bij Willem II is de aanvaller in ieder geval niet meer welkom ondanks een doorlopend contract. Dit seizoen deelde Redan in het bekerduel met De Graafschap een kopstoot uit aan teamgenoot Kristof Imschoot waardoor Willem II niet langer met de aanvaller wilde werken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!