Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Drazen Brncic verlaat MVV


9 mei 2007 - Robert Maaskant lijkt komende zomer bij MVV te moeten gaan werken aan een compleet nieuw elftal. Na Gommans (Vitesse), Miceli (Charleroi) en Gomez (FC Metz) vertrekt nu namelijk ook een andere smaakmaker met Drazen Brncic. De 35 jarige middenvelder trekt naar de Belgische derdeklasser RCS Visť waar een tweejarig contract klaarlag.


MVV baarde enkele jaren geleden opzien door Brncic aan te trekken. De middenvelder had enige tijd onder contract gestaan bij onder meer AC Milan en Venezia. Brncic koos voor een overgang naar MVV om zo weer in Luik te kunnen wonen, waar hij in het verleden ook al enige tijd woonde.

"Verschillende clubs, waaronder teams uit eerste klasse, toonden interesse. Toch koos ik voor Visť omdat ik in de buurt woon en de club bijzonder ambitieus is. Ik hoop dan ook mee te kunnen helpen om de poort naar tweede klasse te kunnen openbreken", aldus Brncic tegenover Voetbalkrant.com.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!