Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse laat NAC Breda bijna ontsnappen


9 mei 2007 - Vitesse en NAC Breda strijden in de playoffs nog voor een ticket voor de Intertoto Cup. Lange tijd leek Vitesse aan de winnende hand en had het zelfs enige tijd een 3-0 vooorsprong. Toch wordt de return nog spannend doordat NAC Breda nog bijna terugkwam. Het werd in de Arnhemse Gelredome immers 3-2.


Vitesse leek op weg naar een grote overwinning in de eigen Gelredome. Via Fred Benson ('9 en '36) en Mads Junker ('26) had de ploeg van Aad de Mos al snel een ruime voorsprong in handen. Toch gaf Vitesse de zekere zege nog bijna uit handen. Via een strafschop en een vrije trap wist Mike Zonneveld in de tweede helft de behoeden voor een kansloze thuiswedstrijd. Een 3-2 verlies in Arnhem kan nu komend weekend in Breda nog worden goedgemaakt.

De clubarts van NAC Breda had overigens een zware avond. Rob Penders, Brian Pinas en Arne Slot moesten gehecht worden. Alleen Slot kon het duel uitspelen. Penders was er het ergst aan toe met maar liefst zeven hechtingen, het is dan ook nog maar de vraag of de ervaren verdediger de return in Breda komend weekend zal halen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!