Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen kan Ajax weinig pijn doen


9 mei 2007 - SC Heerenveen heeft het eerste duel in de playoffs tegen Ajax met 1-0 gewonnen. De ploeg van Gertjan Verbeek was een sterk sterker als die van zijn collega Henk ten Cate. Heerenveen verzuimde het verschil ook op het scorebord te zetten en hierdoor heeft Ajax in de eigen Amsterdam ArenA nog alle kans om de 1-0 nederlaag weg te poetsen.

André Hanssen, Jakob Poulsen en Danijel Pranjic kregen kansen om vanavond tot scoren te komen en natuurlijk ook Afonso Alves was namens SC Heerenveen gevaarlijk. Het drietal zou vanavond echter niet als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier komen.

Alleen Lasse Nilsson zou vanavond in het Abe Lenstra Stadion tot scoren komen. De Zweedse aanvaller wist op aangeven van Alves met een schitterende hakbal Ajax doelman Maarten Stekelenburg te passeren.

Ajax wist nauwelijks iets tegen Heerenveen te doen. Er was eigenlijk alleen in de beginfase een grote kans van Tom de Mul te noteren. Daarnaast was er in het eerste kwartier van de tweede helft een kleine opleving waar Heerenveen doelman Brian Vandenbussche een aantal malen moest optreden daarna was het al weer snel Heerenveen dat het heft in handen nam. Gescoord zou er echter niet meer worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!