Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hoopt zich te versterken met Sharbel Touma


10 mei 2007 - AZ hoopt zich komende zomer te versterken met Sharbel Touma. Mocht Touma daadwerkelijk de overstap maken van FC Twente naar Alkmaar dan krijgt trainer Louis van Gaal weer een echte linksbuiten in zijn selectie. Touma moet komende zomer bij AZ juist Nourdin Boukhari opvolgen die in het half jaar dat hij werd gehuurd van Nantes onvoldoende kon overtuigen.

Touma heeft bij FC Twente een aflopend contract en kan derhalve transfervrij de overstap maken naar een andere club. Ondanks vage interesse van PSV en iets meer concrete belangstelling van AEK Athene en FC Basel lijkt AZ de beste papieren in handen te hebben.

Het zou voor Touma gisteravond een rare wedstrijd zijn geweest tussen FC Twente en AZ (1-1) met als inzet een finaleplaats voor de playoffs om een ticket in de voorronde van de Champions League. Touma lijkt echter prof genoeg om zich hier niets van aan te trekken.

Met een mogelijke komst van Touma sluit AZ het boek van Nourdin Boukhari. In januari werd de speler gehuurd van het Franse Nantes, AZ had zelfs een optie tot koop. Boukhari kon in Alkmaar echter te weinig overtuigen. In de competitie kon Boukhari zich geen belangrijke toebedelen. Enkel in een eerder stadium van de UEFA Cup en de KNVB Beker was Boukhari van importantie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!