Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sunderland bekeek Ruud Knol en Theo Janssen


10 mei 2007 - Sunderland is ge´nteresseerd in de Vitesse-spelers Ruud Knol en Theo Janssen, zo meldt Omroep Gelderland. Een delegatie van de Engelse ploeg bekeek beide spelers in de wedstrijd tegen NAC Breda. Sunderland stelde onlangs promotie naar de Premiership veilig en is komend seizoen dan ook actief op het hoogste niveau in Engeland.


Theo Janssen kwam slechts een kwartier als invaller in actie en was daar zeer ge´rriteerd over. De middenvelder werd buiten de basiself gehouden omdat hij nog niet wedstrijdfit zou zijn na een voorhoofdsholteontsteking.

Knol speelde wel negentig minuten. De verdediger is transfervrij na dit seizoen, in tegenstelling tot Janssen, die afgelopen winter zijn contract nog verlengde tot 2009. Knol ziet een overgang naar Sunderland wel zitten zo laat hij weten tegenover Omroep Gelderland. "Engeland zou geweldig zijn, dat is een competitie die mij enorm aanspreekt. Ik weet dat Sunderland me volgt, dat is een mooie club voor mij. Maar er zijn meer clubs die me volgen."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!