Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda neemt afscheid van drietal spelers


10 mei 2007 - NAC Breda neemt aan het einde van het lopende seizoen afscheid van Tamas Petö, Brian Pinas en Danny Mathijssen. Het drietal spelers wist dit seizoen geen vaste basisplaats af te dwingen in het elftal van Ernie Brandts. Voor Mathijssen betekent dat hij zal moeten terugkeren naar AZ waar de middenvelder nog een doorlopend contract heeft.


Technisch directeur Earnest Stewart: “Wij kijken bij onze beslissing naar de toegevoegde waarde van spelers voor het komende seizoen. Daarbij komen verschillende kwaliteiten aan bod. De reden om niet te verlengen verschilt per speler”.

Petö en Pinas moeten komende zomer op zoek naar een nieuwe club, hun contracten lopen af. NAC Breda huurde het afgelopen seizoen Mathijssen van AZ en de middenvelder zal dan ook terugkeren naar Alkmaar. Waarschijnlijk zal AZ ook elder onderdak zoeken voor Mathijssen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!