Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wesley Sneijder zet zinnen op transfer


18 mei 2007 - Wesley Sneijder lijkt op weg te zijn naar Valencia. De onderhandelingen tussen Ajax en Valencia lijken nu eindelijk tot een positief einde te komen en de 22 jarige middenvelder ziet een transfer ook wel zitten.

,,Ik verwacht en hoop dat de clubs er snel uitkomen, aldus Sneijder in het Algemeen Dagblad. ,,Zelf ben ik er al een tijdje uit. Valencia is een heel mooie club in een mooie competitie. Daar wil ik graag spelen. Ik denk dat ik klaar ben voor de stap, zowel sportief als gevoelsmatig. Het is nu afwachten tot de clubs eruit zijn.

Sneijder vervolgt: ,,Ik denk dat het binnen twee of drie dagen wel rond is, maar dat is niet aan mij. Ik hoor het vanzelf. De wedstrijden met Ajax tegen AZ zijn nu het belangrijkst, daar wil ik me optimaal op kunnen concentreren.

Valencia zou tussen de 12 en 15 miljoen euro betalen voor de international. Valencia is momenteel terug te vinden op een vierde positie in de Primera Division met vier punten achterstand op koploper FC Barcelona.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!