Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jong Oranje verliest met 2-0 van Marokko


22 mei 2007 - Een verre van compleet Jong Oranje heeft haar eerste oefenduel in de aanloop van het Europees Kampioenschap verloren. In Tilburg leed het elftal van Foppe de Haan een 2-0 nederlaag tegen Marokko. Vanwege de playoffs kon De Haan vandaag nog geen beroep doen op Ryan Babel, Julian Jenner, Hedwiges Maduro, Ryan Donk, Boy Waterman en Erik Pieters.


In de eerste helft waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar waarbij de betere kansen voor Jong Oranje waren, zo kopte Haris Medunjanin bijna raak.

In de tweede helft was het El Amhadi (FC Twente) die Marokko op voorsprong bracht. Van afstand wist El Ahmadi te profiteren van het mistasten van Kenneth Vermeer. Later zou Adil Chihi het duel beslissen via het benutten van een strafschop.

Het duel werd meerdere malen voor korte tijd stilgelegd vanwege Marokkaanse fans die het veld betraden. Er was te weinig beveiliging om dit te kunnen voorkomen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!