Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kolk en Elia kiezen voor FC Twente


28 mei 2007 - FC Twente heeft zich voor komend seizoen versterkt met Santi Kolk en Eljero Elia, zo meldt De Telegraaf. Beide spelers stonden ook in de belangstelling van andere clubs maar gaven de voorkeur aan een overgang naar Enschede. FC Twente zou ongeveer 350.000 euro betalen voor Kolk, het is onbekend wat er aan ADO Den Haag wordt betaald voor Elia.


Lange tijd leek Santi Kolk, die dit seizoen voor ADO Den Haag maar liefst twaalf keer wist te scoren, naar Vitesse te verkassen. Vitesse zag wel iets in de 25 jarige aanvaller en ook Kolk voelde wel iets voor een overgang. Nu heeft FC Twente echter alsnog de voorkeur gekregen.

Eljero Elia werd al enige tijd in verband gebracht met de traditionele top drie. Ajax zou nu zelfs interesse hebben getoond. Technisch directeur Martin van Geel had de speler graag gecontracteerd maar Henk ten Cate zag geen toekomst in de twintigjarige aanvaller bij Ajax. Nu volgt dus een overgang naar FC Twente.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!