Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Uneken verruilt Den Bosch voor Helmond Sport


29 mei 2007 - Peter Uneken vertrekt na acht seizoenen bij FC Den Bosch. De 35 jarige verdediger moest inleveren op zijn huidige aflopende contract en dat zag de routinier niet zitten. Helmond Sport bood uitkomst en legde de verdediger voor ee nseizoen vast. Helmond Sport heeft een optie genomen voor een tweede seizoen.

Uneken verruilde in 1999 FC Emmen voor FC Den Bosch en groeide uit tot een van de boegbeelden van de club. Met FC Den Bosch wist Uneken tot twee keer toe te promoveren naar de Eredivisie. Uneken was ook dit seizoen een vaste waarde met 28 competitieduels achter zijn naam.

Eerder werd al bekend dat Bechan (FC Groningen) en Anthony Lurling (FC Koln) terugkeerden naar hun club, FC Den Bosch huurde de beide aanvaller dit seizoen. Verder liet FC Den Bosch verdediger Raeymakers ondanks een doorlopend contract transfervrij vertrekken naar het Belgische KVSK United en werden de aflopende contracten van Cales en Leitoe niet verlengd. FC Den Bosch kwam zelf met Haemhouts niet tot een akkoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!