Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeffrey de Visscher voor twee jaar naar Aberdeen


30 mei 2007 - Aberdeen is de nieuwe club van Jeffrey de Visscher. De 26 jarige vleugelaanvaller tekende in de Schotse oliestad een contract voor twee seizoenen. Jimmy Calderwood in het verleden nog werkzaam bij onder meer NEC is de manager van Aberdeen. De Visscher maakt transfervrij de overstap naar Schotland nu zijn contract bij De Graafschap afloopt.


De Visscher doorliep de jeugdopleiding van FC Twente maar wist in het betaald voetbal pas door te te breken bij Heracles Almelo. In 2005 baarde De Visscher opzien door zijn contract bij promovendus Heracles niet te verlengen en te kiezen voor een overgang naar De Graafschap. Dit seizoen werd De Visscher met De Graafschap kampioen van de Jupiler League maar opnieuw maakt de aanvaller een transfer, welke ditmaal beter te begrijpen is.

Aberdeen haalde met een knappe derde plaats in de Schotse Premier League namelijk een ticket voor het UEFA Cup toernooi. Volgend seizoen speelt De Visscher dan ook Europees voetbal. Naast De Visscher speelt ook Karim Touzani bij Aberdeen. De verdediger maakte afgelopen zomer al de overstap naar Schotland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!