Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt gesprekken met Van Marwijk


3 juni 2007 - Feyenoord meldt op haar website dat het officieel in gesprek is getreden met Bert van Marwijk. Vandaag hadden technisch manager Peter Bosz en financieel directeur Onno Jacobs een tweede gesprek met Van Marwijk. De oefenmeester was eerder tussen 2000 en 2004 al werkzaam bij de Rotterdammers.


De 55 jarige Van Marwijk stapte het afgelopen seizoen tussentijds op bij Borussia Dortmund na een conflict met een clubbestuurder. Beide partijen bestempelen de huidige onderhandelingen als zeer positief.

Op de eigen website meldt Feyenoord dat het op korte termijn duidelijkheid kan geven over een mogelijke terugkeer van Van Marwijk in De Kuip. Er moeten echter nog wel een aantal belangrijke zaken worden uitgewerkt. Van Marwijk wil deze zomer nog wel investeringen in het eerste elftal zien.

Overigens lijkt het er op dat Van Marwijk zijn vriend en trouwe assistent Cocky Voorn wil meenemen. John Metgod of Henk Duut zou dan logischerwijs moeten wijken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!