Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook interesse uit Qatar voor Boussaboun


4 juni 2007 - Na Adil Ramzi heeft de voetbalbond van Qatar nu ook interesse voor Ali Boussaboun. Volgens het Algemeen Dagblad zou de voetbalbond van Qatar de aanvaller van Feyenoord willen plaatsen bij Al-Wakrah. Boussaboun mag Feyenoord ondanks een doorlopend contract verlaten.


Roda JC werd eerder al benaderd door de voetbalbond van Qatar voor Ramzi, die eveneens nog een doorlopend contract heeft. Het is onbekend of er al contact is opgenomen met Feyenoord.

Boussaboun heeft bij Feyenoord nog een contract tot en met de zomer van 2009. Het afgelopen half jaar werd de aanvaller verhuurd aan FC Utrecht waar hij eveneens niet kon overtuigen. Boussaboun wil zelf de komst van een nieuwe trainer in Rotterdam afwachten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!