Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord maakt werk van Roy Makaay


4 juni 2007 - Feyenoord is in gesprek met Roy Makaay over een mogelijke overgang, zo meldt NOS Sportjournaal. De 32 jarige aanvaller moet komende zomer bij Bayern München vertrekken nu de club Luca Toni (Fiorentina) heeft overgenomen en ook haar zinnen heeft gezet op Miroslav Klose (Werder Bremen).

Makaay begon in 1992 zijn loopbaan bij Vitesse. Via Tenerife en Deportivo La Coruna belandde de speler in 2003 in Duitsland bij Bayern. Het seizoen daarvoor werd Makaay Europees topscorer. Ook in Duitsland liet Das Phantom het net regelmatig trillen. In de nadagen van zijn loopbaan lijkt Makaay nu opnieuw te gaan voetballen in Nederland. Naast Feyenoord heeft ook PSV belangstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!