Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tim Janssen in belangstelling Benfica


5 juni 2007 - De 21 jarige Tim Janssen heeft over interesse niet te klagen. RKC Waalwijk wil de aanvaller behouden, SC Heerenveen en Roda JC toonden reeds belangstelling. Nu heeft echter ook de Portugese topclub Benfica zich gemeld voor de aanvaller van Jong Oranje.

“Ik werd er door mijn oud-ploeggenoot bij Zwolle, Almeida, op gewezen”, aldus Janssen tegenover De Telegraaf. “En heb het vervolgens op de website van een Portugese krant gelezen. Benfica vond me een type Ruud van Nistelrooy, die goed kan koppen.”

Benfica bekeek de aanvaller afgelopen vrijdag met bijzondere belangstelling in de oefeninterland tussen Jong Oranje en Jong Polen, op het jeugd EK dat komende week begint zal de speler opnieuw worden bekeken. Tim Janssen heeft bij RKC Waalwijk nog een contract tot en met de zomer van 2010. “Als RKC geld aan me kan verdienen, zal de club dat doen.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!