Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap versterkt zich met Keller


5 juni 2007 - De Graafschap heeft zich voor komend seizoen versterkt met Stephan Keller. De 28 jarige verdediger uit Zwitserland komt over van RKC Waalwijk. Ook het Schotse Falkirk had concrete belangstelling maar de verdediger gaf de voorkeur aan een langer verblijf in de Eredivisie.


Keller tekent in Doetinchem een contract voor drie seizoenen en zou de concurrentie aan moeten gaan met Joost Volmer. Keller kwam in het verleden uit voor Xamax Neuchatel, SC Kriens, FC Zurich en Rot Weiss Erfurt, sinds 2005 is hij actief voor RKC Waalwijk.

De Zwitserse verdediger was bijna anderhalf jaar lang een vaste waarde in het elftal van RKC Waalwijk. Bij de komst van Mark Wotte verloor Keller zijn plaats en nu vertrekt hij dan ook al heeft de oefenmeester inmiddels al ontslag genomen. Keller had in Waalwijk nog een contract tot en met de zomer van 2008. Het is voor De Graafschap al weer de zesde versterking voor komend seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!