Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VFB Stutgart houdt Danny Koevermans in de gaten


6 juni 2007 - De kampioen van Duitsland, VFB Stuttgart, heeft Danny Koevermans op haar verlanglijstje staan, zo kan VoetbalPlus.nl exclusief onthullen. Stuttgart wil zich deze zomer graag versterken met een extra aanvaller en hiervoor is de aanvaller van AZ een van de kandidaten.

Eerder had Stuttgart ook belangstelling voor Afonso Alves maar de club is inmiddels afgehaakt na het horen van de vraagprijs van Heerenveen. Naast Koevermans heeft Stuttgart ook nog een spits uitkomend in de Franse competitie op het oog.

Het is geen geheim dat Louis van Gaal niet geheel tevreden is over Koevermans. De oefenmeester is van mening dat het niet de gewenste killer is voor een team dat kampioen van Nederland wil worden. Koevermans ziet een overgang naar het buitenland ook wel zitten. Eerder werd de aanvaller al in verband gebracht met Glasgow Rangers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!