Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje wint ook tweede oefenduel


6 juni 2007 - Het Nederlands Elftal heeft vandaag ook de tweede en laatste wedstrijd van de Aziatische trip winnend weten af te sluiten. Na de 2-0 overwinning op Zuid Korea wist men vandaag in Bangkok met 3-1 te winnen van Thailand.

Rafael van der Vaart wist ook vandaag tot scoren te komen. De middenvelder en vandaag gelegenheid aanvoerder van het Nederlands Elftal opende al vroeg in het duel de score, eerder wist Van der Vaart al twee keer de scoren tegen Zuid Korea. Nog voor rust had Oranje een 2-0 voorsprong in handen door een treffer van Heitinga.

In de tweede helft zou invaller Jan Vennegoor of Hesselink ook nog tot scoren komen. Het was de eerste treffer ooit in het shirt van het Nederlands Elftal voor 'Lange Jan'. Voor Thailand deed Tawan Sripan nog wel wat wat terug. Het bleef voor slechts 20.000 toeschouwers bij 3-1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!