Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zeljko Petrovic nieuwe trainer RKC Waalwijk


7 juni 2007 - Zeljko Petrovic is de nieuwe trainer van RKC Waalwijk. De 42 jarige Petrovic volgt daarmee Mark Wotte op die na de degraddatie van de club naar de Jupiler League opstapte. Petrovic behaalde eerder deze week de vereiste diploma's om als hoofdtrainer in Nederland aan de slag te kunnen bij een profclub.


RKC Waalwijk wil met Petrovic zo spoedig mogelijk terugkeren naar de Eredivisie. Eerder was Petrovic in zijn actieve loopbaan al zes seizoenen speler van RKC Waalwijk, tevens was hij enige tijd assistent-trainer bij Jong RKC Waalwijk. De coach van Jong RKC Waalwijk toen, Adri Bogers, zal nu zijn assistent zijn.

Algemeen directeur Henry van der Vegt op de website van RKC: “Zeljko is een trainer die met zijn enthousiasme en passie voor de club en het vak ons team optimaal moet kunnen motiveren. Hij heeft bewezen goed bij RKC te passen qua persoonlijkheid en voetbalvisie. Ondanks dat hij als trainer niet heel veel ervaring heeft kan hij met zijn enthousiasme en instelling de club en ploeg nieuwe impulsen geven.”

Petrovic tekende in Waalwijk een contract voor 1 seizoen met een optie voor nog eens een jaar.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!