Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC huurt Lens en contracteert Otten


7 juni 2007 - NEC heeft zich vandaag aardig geroerd op de transfermarkt. Nadat al bekend was geworden dat Vanaudenaerde naar Westerlo vertrekt maakte NEC twee 'nieuwe' spelers voor komend seizoen bekend. NEC neemt Mark Otten namelijk definitief over van Feyenoord nadat men de verdediger afgelopen seizoen al had gehuurd. Jeremain Lens wordt komend seizoen juist van AZ gehuurd.

AZ speelde al enige tijd met de gedachte om Lens komend seizoen aan een andere club uit de Eredivisie te verhuren. NEC was direct een van de kandidaten. De negentienjarige Lens kan komend seizoen nu meer ervaring in de Eredivisie opdoen. Lens kwam het afgelopen seizoen veertien maal in actie voor NEC.

Ondertussen heeft NEC ook een akkoord bereikt met Feyenoord over de transfervoorwaarden van Mark Otten. De 21 jarige verdediger had nog een doorlopend contract in Rotterdam, nu tekende Otten een vierjarig contract in Nijmegen. Otten is overigens voorlopig niet inzetbaar nadat hij uitgerekend in een duel tussen NEC en Feyenoord een zware knieblessure had opgelopen.

NEC weet overigens nog niet of het Roy Beerens ook komend seizoen van PSV kan huren. De talentvolle aanvaller werd het afgelopen half jaar gehuurd. PSV heeft nog niet beslist over de toekomst van de jonge aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!