Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Kluivert naar Sparta, Sneijder en Huntelaar blijven bij Ajax'


8 juni 2007 - Het transferseizoen is alweer in volle gang. Met de transfer van Danko Lazovic naar PSV, is de eerste grote transfer een feit. Bij online wedkantoor Unibet.com kun je wedden op wellicht de drie meest spraakmakende Nederlandse transfers van komende zomer: waar spelen Wesley Sneijder, Patrick Kluivert en Klaas Jan Huntelaar volgend seizoen?


Uit de cijfers van Unibet blijkt dat Wesley Sneijder en Klaas Jan Huntelaar waarschijnlijk bij Ajax blijven. Voor Huntelaar staat een notering van slechts 1,08 keer de inzet. Wesley Sneijder is goed voor 1,30 keer de inzet, indien hij blijft. Voor Huntelaar zouden de belangrijkste bestemmingen Manchester United (15 x de inzet) of Juventus (25 x de inzet) kunnen zijn. Unibet ziet Sneijder sneller vertrekken, met Valencia (6,30 x de inzet) en Tottenham Hotspur (9 x de inzet) als belangrijkste gegadigden.Patrick Kluivert gaat naar Sparta Rotterdam, blijkt uit cijfers van Unibet (2,50 x de inzet). Andere mogelijke nieuwe clubs zijn AZ (4,30 x de inzet) en SC Heerenveen (5 keer de inzet).Voor de gokkers: Wesley Sneijder naar PSV is goed voor 200 keer de inzet. Kluivert terug naar Barcelona (300 x de inzet) en Huntelaar naar Bayern Munchen (200 x de inzet) brengen ook het nodige geld in het laadje.

Denk jij dat je weet waar Kluivert volgend seizoen voetbalt? Speelt Sneijder komend seizoen in Amsterdam of bijvoorbeeld in Valencia. Hoe gaat het met Huntelaar, kan hij de flirt van Juventus weerstaan? Wil jij ook winnen met je voorspelling. Kijk dan nu op Unibet.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!