Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Blessure Ismail Aissati valt mee


11 juni 2007 - De knieblessure die Ismail Aissati afgelopen zondag opliep in het duel tussen Jong Oranje en de leeftijdsgenoten van Israel blijkt mee te vallen. Uit een MRI-scan kon worden geconcludeerd dat er niets in het gewricht van de 18 jarige middenvelder is beschadigd.


Wel wist men in het ziekenhuis te constateren dat er wat irritatie aan de binnenmeniscus en aan de rechter knieschijf is. Het is echter niet iets om veel zorgen over te maken. De wedstrijd van aankomende woensdag tegen Portugal lijkt nog te vroeg maar het is niet uitgesloten dat Aissati dit toernooi nog in actie zal komen.

Het leek erop dat Aissati voorlopig niet meer in actie zou komen en mogelijk een zware blessure had opgelopen. De opluchting was dan ook voelbaar bij de talentvolle middenvelder maar ook bij bondsccoach Foppe de Haan en natuurlijk PSV.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!