Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord doet navraag bij RKC voor Obodai


13 juni 2007 - Anthony Obodai staat in de belangstelling van Feyenoord. De Rotterdamse club heeft bij RKC Waalwijk navraag gedaan over de transfermogelijkheden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Een concreet bod is er op Obodai nog niet gedaan, wel is duidelijk dat RKC Waalwijk de controlerende middenvelder eigenlijk niet wil laten gaan.


In januari maakte Obodai nog de overstap van Sparta Rotterdam naar RKC Waalwijk. De club had veel geld (800.000 euro) over voor de middenvelder die samen met een groot aantal andere namen RKC moest behoeden voor degradatie, daar is men niet in geslaagd.

'Sommige spelers kunnen niet weg, zoals Tim Bakens, Obodai en Ruud Berger', aldus RKC Waalwijk directeur Henry van der Vegt deze week in Voetbal International. 'Iedereen roept namelijk wel dat alle spelers hier vertrekken, maar dat is helemaal niet waar. Alleen de jongens die te zwaar op de begroting drukken, zijn voor een transfer bespreekbaar.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!