Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vladan Kujovic gaat naar Spaanse promovendus


13 juni 2007 - Vladan Kujovic speelt komend seizoen in de Primera Division. De doelman van Roda JC is tot een akkoord gekomen over een contract voor vier seizoenen. Kujovic tekende het contract bij de Spaanse promovendus Almeria, de club waar dit seizoen Sander Westerveld nog als doelman voor actief was. Althans met dat nieuws komt het Algemeen Dagblad, Voetbal International meldt dat het gaat om Levante.

Kujovic begon zijn loopbaan bij Radnicki Nis. De Servische doelman maakte in de zomer van 1997 de overstap naar Eendracht Aalst om in 2002 een transfer te maken naar Roda JC. In Limburg was Kujovic lange tijd een vaste waarde, tot halverwege dit seizoen. Kujovic had een aflopend contract in Limburg en kan dus transfervrij de overstap naar Spanje maken.

De Servische doelman maakt na komend weekend, wanneer de Spaanse competitie is afgelopen, officieel bekend bij welke club hij komend seizoen actief zal zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!