Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw gelijkspel voor Jong Engeland


14 juni 2007 - Jong Engeland heeft ook haar tweede wedstrijd op het EK voor spelers onder 21 jaar gelijkgespeeld. In het Gelredome verspeelde de ploeg van bondscoach Stuart Pearce een 2-0 voorsprong tegen Jong ItaliŽ. Beide landen maken hierdoor nog kans op het bereiken van de volgende ronde.


In het eerste half uur had Engeland grote mogelijkheden om op voorspong te komen. Leroy Lita blonk opnieuw uit in het missen van grote kansen. Nadat Lita in de eerste wedstrijd tegen Jong TsjechiŽ al een strafschop had gemist wist hij nu opnieuw te excelleren in het missen van kansen. Zo passeerde Lita de doelman maar schoof de bal voor een leeg doel naast en schoot hij van dichtbij onderkant lat.

Lita kwam uiteindelijk echter toch nog wel als doelpuntenmaker op het wedstrijdformulier. De aanvaller van Reading scoorde de 2-0 nadat eerder al Preston aanvaller Nugent met een kopbal de Engelse ploeg op 1-0 had gebracht. Met een half uur op de klok had Jong Engeland een 2-0 voorsprong in handen.

Nog voro rust zou ItaliŽ terugkomen in de wedstrijd door een frommeldoelpunt van aanvoerder Giorgio Chiellini (Juventus). In de tweede helft kwam de Engelse ploeg er bijna niet meer aan te pas, ItaliŽ bleef maar aanvallen en verdiende dan ook de gelijkmaker. Een afstandsschot Alberto Aquilani leverde uiteindelijk de gelijkmaker.

Eerder vanavond kwalificeerde Jong ServiŽ zich al voor de halve finale, door nu opnieuw met 1-0 te winnen ditmaal tegen de Tsjechen. Engeland moet het zondag tegen de Servische ploeg in Nijmegen opnemen, de ploeg van Stuart Pearce staat met twee punten tweede in de groep.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!