Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax meldt zich bij Feyenoord voor Slory


15 juni 2007 - Ajax heeft zich bij Feyenoord gemeld voor Andwélé Slory, zo meldt De Telegraaf. Ajax wil de rappe aanvaller zo spoedig mogelijk contracteren. Slory maakt deze zomer pas juist de overstap van Excelsior naar Feyenoord en maakt inmiddels al zijn debuut in het Nederlands Elftal. Feyenoord wil de aanvaller niet laten vertrekken.


"Die jongen heeft een tweejarig contract bij ons en heeft nog geen minuut voor Feyenoord gespeeld. Als je hogerop wilt, laat je hem niet gaan", weet coach Bert van Marwijk te melden in De Telegraaf.

Van Marwijk ziet in ieder geval potentie in de huidige selectie. "Kijk maar naar die jongens bij Jong Oranje zoals Royston Drenthe, Ron Vlaar en Luigi Bruins. Daarbij hebben we ook nog Andwelé Slory, die net zijn debuut heeft gemaakt in Oranje."

Slory brak dit seizoen door als speler van Excelsior in het betaald voetbal. Een groot aantal clubs toonden belangstelling maar Feyenoord was eigenaar van de speler en besloot een optie te lichten dat Slory de komende twee seizoenen voor de club kon uitkomen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!