Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Romeo Castelen lijkt Feyenoord te gaan verlaten


15 juni 2007 - Romeo Castelen lijkt Feyenoord deze zomer te gaan verlaten. De aanvaller weigert vooralsnog zijn in de zomer van 2008 aflopende contract te verlengen. Feyenoord wil graag nog een transfersom voor de speler ontvangen en stuurt nu aan op een transfer dan wel alsnog een contractverlenging.


"De situatie is helder: of hij tekent nu bij, of hij vertrekt deze zomer, zodat Feyenoord nog een vergoedingssom krijgt. De kans op een vertrek is verreweg het grootst", aldus interim-manager Peter Vogelzang in het Algemeen Dagblad.

"Los van Castelen houden we rekening met meer inkomsten uit transfers om de exploitatie sluitend te krijgen." Vogelzang wilde niet reageren op namen.

Overigens verklaarde Vogelzang in het Algemeen Dagblad dat er een bod van 50 miljoen euro was gedaan op Feyenoord. Dit bod werd geweigerd, de clubleiding denkt eerder aan 150 tot 200 miljoen euro.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!