Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Bronckhorst tekent voor drie seizoenen


27 juni 2007 - Giovanni van Bronckhorst speelt de komende drie seizoenen voor Feyenoord. De 32 jarige Van Bronckhorst keert daarmee terug naar de club waar hij zijn actieve loopbaan ook begon. Het lijkt ook slechts een kwestie van tijd voordat ook Roy Makaay door Feyenoord voor eveneens drie seizoenen zal worden gepresenteerd.

RTV Rijnmond meldt dat Van Bronckhorst al medisch is gekeurd en vandaag nog wordt gepresenteerd. Van Bronckhorst had bij FC Barcelona een speciale clausule in zijn contract om transfervrij de overstap naar Feyenoord te kunnen maken. FC Barcelona hoopt op korte termijn de Fransman Abidal te kunnen presenteren als opvolger van Van Bronckhorst.

Giovanni van Bronckhorst doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en behoorde tussen 1992 en 1998 tot de selectie van de Rotterdammers. Tussendoor werd de speler nog wel verhuurd aan RKC Waalwijk. In 1998 volgde een transfer naar Glasgow Rangers, na drie seizoenen Schotland volgde twee seizoenen Arsenal. In 2003 klopte FC Barcelona aan waar hij de afgelopen vier seizoenen onder contract stond.

De speler, die bij Feyenoord zo goed als zeker op het middenveld gaat spelen, won in zijn loopbaan verschillende prijzen waaronder de Champions League toch ontbreekt er nog een belangrijke prijs en dat is een kampioenschap met Feyenoord. Nu Makaay op hoofdlijnen met Feyenoord rond is over een driejarig contract en de club mogelijk ook nog Koevermans en Hofland wil halen is het opeens weer een kampioenskandidaat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!