Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hofland en Makaay officieel naar Feyenoord


28 juni 2007 - Feyenoord blijft zeer actief op de transfermarkt. Vandaag zijn zowel Roy Makaay als Kevin Hofland voorgesteld aan de pers. Beide spelers ondergingen vandaag al met succes de medische keuring. Makaay tekende in Rotterdam voor drie seizoenen, terwijl Hofland zelfs nog een jaar langer tekende.

De Rotterdammers hebben zich in een aantal weken flink geroerd op de transfermarkt en lijken voor komend seizoen weer opnieuw mee te kunnen doen in de top van de eredivisie. Het is alleen de taak van Bert van Marwijk om er een team van te smeden.

Tim de Cler kwam al over van AZ, terwijl Giovanni van Bronckhorst maar al te graag terugkeerde naar zijn oude liefde. Eerder werd het talentvolle duo Slory en Bruins al overgenomen van Excelsior. Als nu ook Makaay en Hofland vandaag nog volgen heeft men voor komend seizoen zes regelrechte versterkingen voor het eerste elftal. Het lijkt erop dat Feyenoord overigens nog niet klaar is. Namen als Pienaar, Smolarek (beide Dortmund), Koevermans (AZ) en El Ahmadi (FC Twente) doen de ronde.

Ondertussen vertrokken er ook al wat spelers. Kolkka vond onderdak bij NAC Breda, Alfred Schreuder koos voor FC Twente. Ali Boussaboun vertrok naar Qatar. Er zullen echter nog meer spelers uit Rotterdam moeten verdwijnen, zo lijkt er geen plaats meer voor spelers als Pardo en Saidi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!