Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax krijgt verdediger op proef


2 juli 2007 - Aanstaande donderdag wanneer Ajax met de eerste training van het nieuwe seizoen zal beginnen, krijgt de club direct een speler op proef. Het gaat om Jürgen Colin van Norwich City die drie weken de tijd krijgt om een vierjarig contract te verdienen, zo meldt De Telegraaf. Ajax coach Henk ten Cate werkte eerder met Colin samen bij NAC Breda.


Ajax is al enige tijd op zoek naar een rechterverdediger, die ook inzetbaar is voor de positie centraal achterin. De 26 jarige verdediger kan voor een gelimiteerde transfersom vertrekken bij het Engelse Norwich City. Colin speelde de afgelopen twee seizoenen voor de Canaries.

Colin maakte in het seizoen 2001/2002 zijn debuut in het eerste elftal van PSV maar wist hier niet door te breken. Na verhuurperiodes aan RC Genk en NAC Breda volgde uiteindelijk de overstap naar het Engelse Norwich City.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!