Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Friend vertrekt uit Nederland


2 juli 2007 - Borussia Mönchengladbach heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rob Friend. De Canadese aanvaller tekent een driejarig contract tekenen. Later vandaag zal Friend zich bij de selectie van Gladbach in Oostenrijk voegen waar de club momenteel op trainingskamp is. Een medische keuring werd al met goed gevolg doorlopen.

De 26 jarige Friend stond pas sinds de zomer van 2006 onder contract bij SC Heerenveen. Friend kwam over van het Noorse Molde en had in Friesland nog een contract tot en met de zomer van 2010. Het afgelopen half jaar werd de speler verhuurd aan Heracles Almelo dat de spits graag langer aan zich had willen binden.

Het is onbekend hoeveel geld Heerenveen ontvangt voor de aanvaller. De trainer van Gladbach is onze landgenoot Jos Luhukay. Patrick Paauwe werd eerder deze zomer ook al door de club aangetrokken. Gladbach degradeerde afgelopen seizoen naar de Tweede Bundesliga en wil zo snel weer op het hoogste niveau terugkeren.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!