Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Foeke Booy vertrekt bij FC Utrecht


3 juli 2007 - Foeke Booy vertrekt definitief bij FC Utrecht waar hij de afgelopen jaren zowel als trainer maar ook als technisch directeur werkzaam was. Het Saudische Al-Nassr is de nieuwe werkgever van Booy. De oefenmeester tekende een contract voor een jaar.

'Zijn nieuwe uitdaging gunnen we hem en is een logische stap in zijn carrière', aldus FC Utrecht voorzitter Jan Willem van Dop op de website van de club. Booy had in Utrecht nog een contract tot en met de zomer van 2008. 'Maar we hadden nu eenmaal de afspraak, dat bij een aantrekkelijk aanbod over een eerder vertrek te praten zou zijn.'

De 45 jarige Booy neemt ook een Nederlandse assistent mee naar het Midden Oosten. Het gaat om Gerrie Schouwenaar die in dienst was bij Cambuur Leeuwarden. Een vervanger voor Booy heeft FC Utrecht niet zo snel gevonden. 'We gaan er van uit dat we zaterdag (de eerste training, red) de opvolger van Foeke nog niet hebben gepresenteerd', aldus Van Dop.

Co Adriaanse, Erwin Koeman en Frans Adelaar zijn allen clubloos en worden in verband gebracht met FC Utrecht. Ook FC Dordrecht coach Gert Kruys wordt genoemd. John van Loen, de afgelopen jaren assistent van Booy, zou ook op het lijstje van mogelijke opvolgers staan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!