Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Lokomotiv Moskou haakt af voor Afonso Alves


5 juli 2007 - Na onder meer VFB Stuttgart en Werder Bremen is nu ook Lokomotiv Moskou afgehaakt voor Afonso Alves. De Russische club is niet bereid de gevraagde transfersom van SC Heerenveen voor Alves te betalen. Ook voor de Russen is de vraagprijs te hoog.

De 26 jarige aanvaller kroonde zich dit seizoen tot topscorer van de Eredivisie door maar liefst 34 keer te scoren. Ook behoort de aanvaller van SC Heerenveen tot de selectier van het Braziliaanse nationale team, momenteel neemt hij deel aan de Copa America.

SC Heerenveen nam de Braziliaanse aanvaller afgelopen zomer voor vier miljoen euro over van Malmo. Tot op de dag van vandaag heeft Heerenveen daar totaal geen spijt van gehad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!