Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord huurt talent van Dortmund


5 juli 2007 - Feyenoord huurt komend seizoen Nuri Sahin van Borussia Dortmund. De pas achttienjarige middenvelder maakte al twee jaren geleden zijn debuut onder Bert van Marwijk bij de Duitse club. De middenvelder is inmiddels uitgegroeid tot Turks international maar verloor na het vertrek van Van Marwijk wel zijn basisplaats.

Sahin staat te boek als een van de grootste talenten van de Europese velden en lijkt dan ook een welkome aanvulling op de selectie van Feyenoord. Door de aanwezigheid van Bert van Marwijk als trainer wilde het talent maar al te graag naar Rotterdam komen. Feyenoord huurt de middenvelder overigens zonder een optie tot koop. In het verleden toonde Arsenal al eens belangstelling voor deze begaafde middenvelder.

Het is al weer de zevende versterking voor Feyenoord. Eerder contracteerde het al het Excelsior duo Bruins en Slory. Later werden ook nog eens Tim de Cler (AZ), Giovanni van Bronckhorst (FC Barcelona), Kevin Hofland (VFL Wolfsburg) en Roy Makaay (Bayern) gecontracteerd. Met de komst van Sahin lijken de Rotterdammers overigens nog niet klaar. De club hoopt nog altijd op de komst van een extra aanvaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!