Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Mijatovic in Nederland voor Drenthe'


6 juli 2007 - Maar liefst twintig grote Europese clubs toonden officieel belangstelling in Royston Drenthe. Vooralsnog is Real Madrid het meest concreet. Gisteravond vond er volgens het Algemeen Dagblad al een geheime ontmoeting plaats tussen de technisch directeur van Real Madrid, Pedrag Mijatovic, en de zaakwaarnemer van Drenthe, oud-prof Wasiman.

Feyenoord heeft Real Madrid al toestemming gegeven om te praten met Drenthe. De Spaanse kampioen is bereid veel geld te betalen voor de pas twintigjarige Drenthe die na het Europees Kampioenschap voor spelers onder 21 jaar zeer begeerd is.

Volgens het Algemeen Dagblad zou Feyenoord bij een transfer meer dan zes miljoen euro kunnen vragen. Drenthe maakte pas vorig jaar zijn debutu in het eerste elftal van de Rotterdammers. Het is onbekend hoe Drenthe zelf tegenover een mogelijk vertrek staat. Het is zelfs mogelijk dat Real Madrid de speler direct weer terugverhuurd aan Feyenoord.

Zaakwaarnemer Wasiman ontkent tegenover RTV Rijnmond dat er onderhandelingen hebben plaatsgevonden. "Dit slaat helemaal nergens op, ik weet niet wie er baat bij heeft dit verhaal de wereld in te slingeren".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!