Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Angelos Charisteas vertrekt weer bij Feyenoord


6 juli 2007 - FC Nurnberg is de nieuwe club van Angelos Charisteas. Feyenoord kwam vandaag tot een akkoord met de Duitse bekerwinnaar over de tranfsersom, naar verluidt ontvangen de Rotterdammers 2,5 miljoen euro. Charisteas kwam pas in augustus 2006 van Ajax naar Feyenoord toen de club druk op zoek was naar een vervanger van Dirk Kuijt.

De Duitse bekerwinnaar maakte de transfer op haar eigen website al bekend, Feyenoord lijkt op korte termijn ook het nieuws bekend te gaan maken. Angelos Charisteas tekent in Duitsland in ieder geval een contract voor vier seizoenen.

Charisteas maakte de opvallende overstap van Ajax naar Feyenoord. Lange tijd viel dit niet in goede aarde onder de supporters van Feyenoord. Naar mate het seizoen vorderde won de Griekse spits het vertrouwen. Charisteas zou afgelopen seizoen uiteindelijk negen keer scoren in competitieverbnad maar was zeker in de slotfase van de competitie onzichtbaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!